Referat: IF Stjärnan (9-m) - Långemåla IF (9-m)

Bortamatch för reservlaget.
Det var länge sen vi mötte IF Stjärnan, så det var mycket trevligt att återse Örnehed igen.

Laget var på gott humör och detta höll i sig in i matchen.
En lite oprövad startelva med en hel del nya positioner för många spelare. Dessutom ett väldigt ungt lag på pappret.

Det var en jämn match rakt igenom. Visserligen var det väl LIF som stod för lite för många felpassar i första halvlek. Hemmalaget var de som stod för flest kvalificerade matcher och till slut var det en felpass på mitten som gav stjärnan chans att ta ledningen. Efter detta hade vi en ganska dålig period i spelet och det blev även 2-0 under dessa 10 minuter.

Sista 15 kunde LIF ta tag i det igen och jämna ut spelet på planen. Det kom ett läge med frispark strax utanför straffområdet. Frisparken rensades först bort av hemmaförsvaret, men bollen slogs direkt tillbaka in i straffområdet av Jocke och bollen letade sig till bortre ändan där Viktor mötte upp och slog in reducering på volley.
Efter detta hade vi nåt mer bra tillfälle att kvittera innan halvlek.

Andra halvlek var det böljande spel och hemmalaget hade några halvchanser från sidan av straffområdet. LIF hade mycket bättre rull i andra och skapade mycket framåt, men inte direkt några farliga chanser.
I slutminuterna fick Krille en superchans att göra mål, men efter ett rörigt kaos i straffområdet fick hemmamålvakten tag i bollen.

En trevlig match och vi hade gärna haft med oss ett oavgjort.